Kabeh Kategori
EN

Omah>Bahrain>Bahrain

SUNSOUL didegaké ing 2013, kita minangka pemasok profesional lan khusus ing produksi produk Tirus kanggo garasi lan layanan DIY. Tim kita njupuk Semangat Wani kanggo Tantangan, Inovasi lan Ngliwati awake dhewe, tetep karo Nilai Ngapikake sinau lan tuwuh ing ringkesan.

SUNSOUL penting banget kanggo budidaya internal talenta lan mekanisme mitra. SUNSOUL adhedhasar filsafat bisnis kualitas pisanan lan layanan ndhuwur, sawise inovasi lan pangembangan terus-terusan, tim kita wis ditambah saka Valve Tirus, Bobot Roda lan Tirus Patch Tirus, ngembangake macem-macem Kit Perbaikan Tirus kreatif, bolt nut roda Otomotif, spacer roda lan adaptor lan Alat lan Mesin Perbaikan Otomatis. Kita ora mung promosi kanthi independen merek SUNSOUL, nanging uga nyedhiyakake produk khusus kanggo pelanggan ODM.

图 2

SUNSOUL nggawe tuwuhing bathi liwat portofolio bisnis sing seimbang supaya sukses sukses. Kita nggayuh kasampurnan lan kaunggulan. Karyawan pinunjul minangka dhasar sukses perusahaan. Budaya kita ditondoi kanthi ketahanan, transparansi lan saling ngajeni. Kita ngajak karyawan supaya duwe kepemilikan lan tuwuh bareng karo perusahaan.

SUNSOUL ngucapke matur nuwun sanget kanggo kerjasama saka kabeh mitra. Matur suwun banget marang tim kasebut amarga wis menehi kontribusi lan ngerti apa regane ing platform iki. Ayo pengalaman kanggo sampeyan. Ayo padha kerja bareng kanggo mujudake impen.


Kita nggawe lan nyedhiyakake macem-macem jinis mesin pemrosesan logam
fabrikasi logam

Kanthi teknologi canggih lan tim profesional, kita tuwuh kanthi cepet. Kanthi teknologi canggih lan tim profesional, kita tuwuh kanthi cepet.

sertifikat