Kabeh Kategori
EN

Omah>Babagan awake dhewe>Gambar Company

Gambar Company

G STAR minangka produsen pakar lan supplier of logam kreatif timah packaging lan solusi of timah bisa mesin nggawe otomatis wiwit 2010.

Minangka kanggo pabrik kothak timah pabrik, kita bisa nyedhiyakake kontaner timah sing bisa digunakake ing paket panganan, paket hadiah festival, kosmetik pak, kluwarga produk lan liya-liyane.

Kabeh tinta cetak bahan kanggo kothak / kaleng kaleng, kalebu produksi, kemasan lan panyimpenan, nyukupi sarat keamanan pangan. 

Saiki, kita nggawe utama lan ekspor kasus timah kaya ing ngisor iki:

Paket timah panganan:Candy timah kothak, coklat timah kothak, mint kasus timah, cookie timah kothak, biskuit timah kothak, jajan rembulan timah kothak, kacang timah kothak, teh timah kothak, timah anggur, warung timah kothak, bumbu timah, lsp

Paket hadiah festival: Kaleng Natal, Paskah timah endhog, ember Paskah, kaleng bentuk jantung Dina Valentine, Dina Ibu timah bungkusan hadiah lan ing.

Timah paket kosmetik: macem-macem perawatan kulit timah bungkus, parfum timah, minyak esensial timah, masker rai timah, timah make-up lan bahan pembersih timah, lsp.

 

Timah bisa kemasan: bank hemat dhuwit timah, kothak lilin, wadah timah potlot, dolanan kontainer timah, wadhah timah dolanan, sepatu kothak kothak semir lan sapanunggalane.

 

Karo mbijih saka 100 mranata macem-macem Mesin Box Box Timah canggih, udakara 10 lini produksi kanthi otomatis, gawe kabeh kothak logam kualitas stabil lan pangiriman dijamin.

 Luwih saka 1,000 set kothak timah lan timah bisa cetakan kanggo nyukupi kebutuhan produksi para pelanggan kanggo bungkus kothak timah.

 

Kanggo timah logam bisa nggawe pabrik mesin, kita nggawe lan nyuplai mesin timah semi otomatis kanthi otomatis, mesin nggawe awak timah logam kanthi otomatis, mesin sealing timah, mesin sealing otomatis, mesin sealing otomatis, mesin kaleng 2 potong, lan timah liyane sing gegandhengan bisa ngolah mesin lan perkakas timah lan mati.

Kita mesin mlayu banget Stabil ing tanduran pelanggan paling awal saklawasé 10 taun. Dibandhingake karo pesaing kita, kita ngerti carane nggawe mesin kaleng sing apik lan efisien, amarga mesin pabrik kothak timah digawe dening awake dhewe. para insinyur duwe latar mburi ahli mesin bisa luwih saka 15 taun, kita cukup confikanggo mbantu nyetel kaleng produksi baris.

 

G STAR is tansah karo ringkes ngawula lan muasake pelanggan, lan kita ngarepake dadi mitra mitra sing setya.