Kabeh Kategori
EN

Omah>Kothak Kaleng>Kaleng paket kosmetik

Babagan awake dhewe

News

Hubungi kita

  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608685007813760.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608685020529102.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608685020266139.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608685020242089.jpg

Pabrik langsung adol kothak logam topeng kosmetik sing bisa dikemas

Panggonan Asal: China
Jeneng Brand: G STAR
Panggil Model:  TB0034
Certification: SGS, Intertek
Minimal Order Quantity: 5000PCS
Details Packaging: OPP Bag
Wektu Pesenan:  Udakara 30 dina
Syarat-syarat pembayaran: Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim
Sumber Kabisan: 500000000 saben wulan


Enquiry Saiki →
  • Description
  • paramèter
  • aplikasi
  • Advantage
  • Inquiry

This cosmetic mask tin container meets international food safety requirements, can directly contact food, and can pass various food safety tests. All our products have passed SGS, Intertek and other third-party inspections many times and meet the requirements of safe food.

Nyithak ing timah iki minangka proses pencetakan offset. Cetakan eksternal bisa dicithak nganggo papat warna (CMYK) utawa warna pantone miturut kebutuhan pelanggan, lapisan varnis utawa minyak matte. Lan ing njero timah bisa nutupi minyak transparan lan minyak emas. Uga bisa dicithak kanthi kaping pindho miturut pelanggan. Kabeh jinis pola sing apik kudu dicithak.

Gaya cetak lan desain bisa diganti. Ing sisih ngisor bisa dicithak instruksi lan kode bar. Tutup timah bisa digawe saka macem-macem ukiran, lan efek sing beda kayata jendhela tutup timah sing mbukak. Kita uga bisa nindakake efek khusus laser lan inlay kayata ngebur, lsp., Priksa!



Parameter
Jeneng Product  Pabrik langsung adol kothak logam topeng kosmetik sing bisa dikemas
Material  230mircon utawa tinplate kekandelan khusus
Size 175 * 125 * 35 (H) MM
Nyithak / Logo  Custom
construction tutup + awak + ngisor
MOQ 5000pcs
Sample / Cithakan Timah wektu udakara 15 dina kanggo cetakan exsiting; udakara 20-25 dina kanggo cetakan anyar (sawise nampa pambayaran lan karya seni dikonfirmasi)
delivery Wektu udakara 30-35 dina sawise disetujoni sampel lan nampa
Term Pembayaran Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim


Application

    Use to pack masks and other cosmetic products

Akauntungan

1. Kabeh tinta cetak bahan kanggo kothak / kaleng kaleng, kalebu produksi, pengemasan lan panyimpenan, nyukupi sarat keamanan pangan.

2. Luwih saka 10 lini produksi kanthi otomatis kanggo kothak timah / kaleng timah, operasi OEM dening manipulator, kualitas stabil lan pangiriman dijamin.

3. Kothak kaleng lan kaleng kaleng dikemas ing bengkel tanpa debu, kanthi macem-macem instrumen tes produk profesional.

4. We have many years of experience in exporting tin boxes. Tinplate products such as various food tin cans, gift boxes, etc. are selling well in Europe, America and other countries.

5. Kita duwe sampling cepet, rega kompetitif, kualitas tinggi, lan tim manajemen kualitas profesional.

6. Luwih saka 1,000 set kothak timah lan timah bisa cetakan kanggo nyukupi kebutuhan produksi para pelanggan kanggo kemasan kothak timah.

7. Ana 10 insinyur profesional sing bisa nggawe timah, sing memenuhi syarat pelanggan kanggo proses produksi kaleng timah

Contact Kita