Kabeh Kategori
EN

Omah>Kothak Kaleng>Kaleng paket rumah tangga bisa

Babagan awake dhewe

News

Hubungi kita

  • https://www.gstartin.com/upload/product/1626849551751809.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1626849551529031.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1626849551882487.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1626849551960843.jpg

Custom Printed Laundry Detergent Tin Box

Panggonan Asal: China
Jeneng Brand: G STAR
Panggil Model:  TB0111
Certification: SGS, Intertek
Minimal Order Quantity: 5000PCS
Details Packaging: OPP Bag
Wektu Pesenan:  Udakara 30 dina
Syarat-syarat pembayaran: Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim
Sumber Kabisan: 500000000 saben wulan


Enquiry Saiki →
  • Description
  • paramèter
  • aplikasi
  • Advantage
  • Inquiry

This laundry detergent tin box has passed SGS, Intertek and other third-party inspections many times and meet the requirements of safe food.

Nyithak ing timah iki minangka proses pencetakan offset. Cetakan eksternal bisa dicithak nganggo papat warna (CMYK) utawa warna pantone miturut kebutuhan pelanggan, lapisan varnis utawa minyak matte. Lan ing njero timah bisa nutupi minyak transparan lan minyak emas. Uga bisa dicithak kanthi kaping pindho miturut pelanggan. Kabeh jinis pola sing apik kudu dicithak.

Gaya cetak lan desain bisa diganti. Ing sisih ngisor bisa dicithak instruksi lan kode bar. Tutup timah bisa digawe saka macem-macem ukiran, lan efek sing beda kayata jendhela tutup timah sing mbukak. Kita uga bisa nindakake efek khusus laser lan inlay kayata ngebur, lsp., Priksa!


Parameter
Jeneng Product  Custom Printed Laundry Detergent Tin Box
Material  230mircon utawa tinplate kekandelan khusus
Size 150 * 150* 213(H) MM
Nyithak / Logo  Custom
construction tutup + awak + ngisor
MOQ 5000pcs
Sample / Cithakan Timah wektu udakara 15 dina kanggo cetakan exsiting; udakara 20-25 dina kanggo cetakan anyar (sawise nampa pambayaran lan karya seni dikonfirmasi)
delivery Wektu udakara 30-35 dina sawise disetujoni sampel 
Term Pembayaran Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim


Application

    Use to pack laundry detergent.

Akauntungan

1. Kabeh tinta cetak bahan kanggo kothak / kaleng kaleng, kalebu produksi, pengemasan lan panyimpenan, nyukupi sarat keamanan pangan.

2. Luwih saka 10 lini produksi kanthi otomatis kanggo kothak timah / kaleng timah, operasi OEM dening manipulator, kualitas stabil lan pangiriman dijamin.

3. Kothak kaleng lan kaleng kaleng dikemas ing bengkel tanpa debu, kanthi macem-macem instrumen tes produk profesional.

4. Perusahaan wis pengalaman suwene ngekspor kothak tin. Produk tinplate kayata macem-macem kaleng kaleng panganan, kothak hadiah, lan liya-liyane laris ing Eropa, Amerika lan negara liya.

5. Kita duwe sampling cepet, rega kompetitif, kualitas tinggi, lan tim manajemen kualitas profesional.

6. Luwih saka 1,000 set kothak timah lan timah bisa cetakan kanggo nyukupi kebutuhan produksi para pelanggan kanggo kemasan kothak timah.

7. Ana 10 insinyur profesional sing bisa nggawe timah, sing memenuhi syarat pelanggan kanggo proses produksi kaleng timah.


Contact Kita