Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Apa wadhah timah sing disedhiyakake dening G STAR aman lan ora beracun?

Wektu: 2021-01-04 Hits: 35

Kontainer timah digawe kanthi tinplate berkualitas tinggi, sing uga dikenal minangka wesi berlapis timah, minangka jeneng umum kanggo lembaran baja tin-elektron, sing nuduhake lembaran baja karbon rendah sing digulung adhem utawa strip baja dilapisi timah murni komersial ing loro-lorone. Timah biasane duwe peran kanggo nyegah karat lan karat. Nggabungke kekuwatan lan formabilitas baja kanthi resistensi korosi, kemampuan solder lan tampilan timah sing apik ing sak materi. Iki nduweni ciri resistensi korosi, non-keracunan, kekuatan dhuwur lan duktil sing apik.

图片 1

Kothak timah, ora kira sepira gedhene, kabeh digawe nganggo macem-macem proses stamping, paling ora ana wolung utawa sangang proses sing dibutuhake, lan sawetara kasus timah malah butuh rong puluh utawa telung puluh proses.

图片 2

Sadurunge miwiti nggawe kasus timah, kita kudu nglapisi lan nyithak desain sing apik ing tinplate, sing nggawe kothak timah ora mung duwe pengaruh kanggo nglestarekake panganan, nanging uga tampilan dekoratif.

Kabeh tinta sing dilapisi tinplate wis lulus tes US US lan tes SGS. Dheweke bisa langsung kontak karo panganan tanpa ora beracun.

图片 3

Sawise kothak timah sing dibentuk, kita bakal ngemas kabeh kothak timah ing bengkel kemasan sing ora ana bledug.

图片 4

Yen sampeyan duwe pitakon luwih lengkap babagan kothak kaleng, wenehi pesen ing ngisor iki, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam.