Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Kepiye carane nggawe bisnis timah?

Wektu: 2021-01-04 Hits: 44

Saiki, umume wong luwih seneng produk toko sing dikemas kanthi bahan tahan lama. Panjaluk produk kemasan logam kayata kemasan tinplate saya saya mundhak, amarga ramah lingkungan kanggo masarakat. Dadi bisnis bathi yen sampeyan pengin miwiti nggawe kothak kaleng ing lokal. Ing kiriman iki, kita bakal ngomong babagan apa sing kudu disiyapake babagan bisnis nggawe kothak timah logam.

图片 1

sadurunge miwiti, sampeyan kudu nemtokake jinis timah sing bisa digawe? Kaleng 1 potong, kaleng 2 potong utawa kaleng 3 potong?
1 lembar kaleng: timah sing diekstrusi bisa dipasang ing cangkir katup, ora perlu ngelas, asring digunakake kanggo mbungkus spay lan cat.

图片 2

Kaleng timah 2 potong: umume digunakake minangka pengemasan minuman, macem-macem kaleng kaleng panganan lan wadhah kemasan timah, kayata kotak potlot bentuk persegi dowo, lan kothak timah lilin mobil bunder, lsp.

图片 3-1

3 potong kaleng: biskuit bunder biasane digunakake, teh lan panganan, kemasan kimia, lsp.

图片 3-2

Yen sampeyan ngerti jinis timah sing bisa digawe, sampeyan uga kudu milih jinis mesin pemroses apa sing pengin sampeyan nandur modal. Ana mesin gawe manual lan mesin otomatis lengkap sing kasedhiya ing pasar.
Sampeyan bisa mriksa mesin timah ing ngisor iki:
Manual Tinplate Slitter
Slitter Tinplate Otomatis
Kaleng Kaleng Mesin Pembentuk
Mesin Loro Otomatis Bisa Mbentuk
Mesin Pembentuk Awak Timah Manual
Mesin Pembentuk Badan Timah Otomatis
Mesin Sealing Manual
Mesin Pengedap otomatis
Mangkene 2 lembar timah bisa proses nggawe umum
Nyukur tinplate minangka ukuran sing dijaluk
Desain pencetakan lan lapisan sampeyan pengin
Nggawe perkakas timah
Punching lan stamping
Priksa kualitas
Pengepakan.
Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan kanggo bisnis iki, yen sampeyan duwe pitakon babagan mesin kaleng, wenehi pesen ing ngisor iki, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam.