Kabeh Kategori
EN

Omah>Babagan awake dhewe>Standar lan Kebijakan

Standar lan Kebijakan

Standar perusahaan

Propulsi sing kuat mesthi diwiwiti saka inti batin sing kuwat.

Sunsoul proactive and effective corporate guidelines are the basis for the rapid growth of the company. The hard-working and efforts of the employees at Sunsoul over many years can be summarized into five corporate standards listed below, which have helped to promote the company’s growth in various aspects such as research and development, values, partnership benefits, employee growth and corporate responsibility.

• Ningkatake Daya Saing Pelanggan

Pelanggan minangka kunci sukses. Kita nuduhake pengalaman karo para pelanggan lan menehi solusi lengkap kanggo entuk target kanthi efisien lan efektif.

• Inovasi Ngarah Masa Depan

Innovation is our lifeblood. We successfully turn dreams into  technologies and products. Our cutting edge is creativity and experiences.

• Nambah Nilai Perusahaan

Kita ngasilake wutah sing duwe bathi supaya sukses sukses kanthi nggunakake portofolio bisnis sing seimbang. Kita ngupayakake kesempurnaan lan ngupayakake keunggulan.

• Mujudake Impen Karyawan

Karyawan pinunjul minangka landasan kanggo sukses perusahaan. Budaya perusahaan kita ditondoi kanthi ketahanan, transparansi lan saling menghormati. Kita ngajak karyawan supaya njupuk kepemilikan lan tuwuh bareng karo perusahaan.

• Ngayomi Tanggung jawab Sosial

Kita melu promosi proses pangembangan sosial liwat perbaikan, saran lan teknologi inovatif. Kita setya karo nilai-nilai universal, kewarganegaraan perusahaan sing apik lan lingkungan sing sehat. Integritas nuntun tumindak kita marang karyawan, mitra bisnis lan pemegang saham.


certifcate

Kebijakan Sistem

Kebijakan Kualitas: Gairah kanggo Keunggulan

• Toleransi Nol kanggo cacat

Kegiatan kita diarahake kanggo ngindhari kerusakan ing produk lan proses. Kita nganggep Zero Defects minangka target sing realistis. Kita ndhukung perbaikan sistematis produk lan proses.

• Kepuasan Pelanggan

Kegiatan kita fokus ing pelanggan lan kita komitmen kanggo nggawe kemitraan sing sukses wiwit wiwitan, wiwit ngetrapake manajemen proyek lan pangolahan sing efektif nganti pasokan volume, kabeh sajrone siklus urip.

• dandan terus-terusan

Prinsip bisnis kita yaiku kanggo terus nambah kompetitif. Duwe analisis sebab-sebab sing jero kanthi nggunakake alat kualitas PDCA lan Nenem Sigma, dandan kanthi cepet lan sistematis kanggo produk lan proses, nuduhake praktik paling apik uga inovasi minangka dhasar nambah kualitas lan produktivitas.

• Entrepreneurial Spirit, Empowerment & Involvement

• Kita nyengkuyung semangat wirausaha, pemberdayaan lan keterlibatan karyawan kanthi ngembangake kanthi terus-terusan lan sistematis kanthi nggunakake ilmu, pengalaman lan katrampilan.

• Kebijakan Lingkungan, Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan

• Kita tanggung jawab kanggo janjine sing ramah lingkungan, netepi syarat legal lan liyane, lan uga nggawe papan kerja sing aman lan sehat kanggo kabeh karyawan sawayah-wayah.

• Raising employees’ awareness in safety and health, we encourage all employees to participate activities related to safety and health learning.

• We assess possible environmental impacts in early stages of product and process development. It is our goal to prevent or minimize pollution.

• We also minimize the existed pollutants and discharging pollution in manufacturing process, through continuous improvements that all employees are engaged in.

• Kanggo njamin lingkungan kerja sing aman, sehat lan andal minangka bagean saka tanggung jawab sosial kita.