Kabeh Kategori
EN

Omah>Mesin Timah Bisa Nggawe

Babagan awake dhewe

News

Hubungi kita

  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608858546227520.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608858555383586.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608858555351118.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608858555134775.jpg

Otomatis 2 potong timah bisa nggawe mesin potlot

Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:G STAR
Panggil Model:TM0001
Certification:CE
Minimal Order Quantity:1 Set
Details Packaging:Cilik kayu
Wektu Pesenan:Udakara 45 dina
Syarat-syarat pembayaran:Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:1000sets saben sasi


Enquiry Saiki →
  • Description
  • paramèter
  • aplikasi
  • Inquiry

Cocog kanggo ngasilake komplong loro

● Jumlah stasiun bisa ditemtokake miturut kabutuhan pelanggan, lan nganti enem stasiun bisa uga dicap kanggo nyuda biaya tenaga kerja lan entuk efisiensi operasi sing dhuwur.

● Nggunakake sistem kontrol listrik impor Jepang lan motor servo Mitsubishi.

● Layar tutul minangka antarmuka Tionghoa, gampang dioperasikake, gampang debug, lan motor servo digunakake minangka piranti pendorong, lan panganan sing akurat:

● Peralatan kasebut dilengkapi piranti proteksi sensor fotoelektrik lan sistem alarm. Yen peralatan kasebut ditemokake salah, otomatis bakal mandheg lan muni weker lan nampilake lokasi kesalahan ing layar tutul.

● Peralatan kasebut dilengkapi sistem pelumasan otomatis kanggo njamin peralatan jangka panjang kasebut.

● Miturut prinsip mekanika doyo, daya doyo peralatan tambah.

● Miturut prinsip gesekan titik doyo kanthi kecepatan tinggi, daya tahan lan stabilitas pukulan ndhuwur lan ngisor luwih apik.

● Pukulan ndhuwur lan ngisor dirancang kanthi bolongan mati posisi telu. Miturut struktur produk, pukulan mati siji utawa dobel mati bisa dipilih

Parameter
Kapasitas produksi cetakan doyo tunggal20 pcs / min-50 pcs / min
Kapasitas produksi cetakan dobel dobel40 pcs / min-100 pcs / min
Ngopeni motor servo600W
Kontrol PLCFXIN60MT
ukuran machine4000X655X1850mm
Power3.7KW
bobot reged4000kgs


Application

    Mesin nggawe Timah 2 Potongan otomatis bisa nggawe 2 bungkus kothak timah kothak pot pensil persegi panjang, wadhah teh bisa. Otomatis menehi feed lan mbentuk bentuk timah sing pengin. Bisa nggawe macem-macem ukuran kaleng kothak timah kanthi ngganti mati. Bisa ngirit tenaga lan kurang nggunakake daya.

Contact Kita