Kabeh Kategori
EN

Omah>Mesin Timah Bisa Nggawe

Babagan awake dhewe

News

Hubungi kita

  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608859068428443.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608859077490784.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608859077431232.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608859077418400.jpg

Kunci otomatis nganggo cookie / teh / kopi / cemilan sing bisa nggawe mesin gawe awak

Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:G STAR
Panggil Model:TM0002 
Certification:CE
Minimal Order Quantity:1 Set
Details Packaging:Cilik kayu
Wektu Pesenan:Udakara 45 dina
Syarat-syarat pembayaran:Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim
Kemampuan Penyediaan: w1000sets saben sasi


Enquiry Saiki →
  • Description
  • paramèter
  • aplikasi
  • Inquiry

Mesin jahit kunci kaleng awak bisa nggawe biskuit bunder, kacang kopi persegi. timah, teh bisa wadhah. Otomatis menehi feed tinplate, pre-curl, flang lan seam. Bisa nggawe macem-macem ukuran kaleng tinplate kanthi ngganti mati. Ngirit 4 tenaga lan kurang konsumsi daya.


Parameter
Diameter pangolahanDiagonal produk 70-200mm
Dawane tinplate200-600mm
Kekandelan tinplate0.2-0.23mm
Dhuwur awak timah150-340mm
kapasitas produksi25-30pcs / min
Kontrol PLCFXIN60MT
Layar tutulWeilun TK6071i
ukuran machine1600x1700x1600
Power4.2KW
bobot reged2000kgs


Application

    Bisa digunakake kanggo nggawe kaleng bunder lan kothak kaleng kothak kanggo bungkus panganan.

Contact Kita