Kabeh Kategori
EN

Omah>Mesin Timah Bisa Nggawe

Babagan awake dhewe

News

Hubungi kita

  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608860968323278.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608860977909127.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608860977559584.jpg
  • https://www.gstartin.com/upload/product/1608860977742082.jpg

Mesin pemotong irisan irisan semi otomatis

Panggonan Asal:China
Jeneng Brand:G STAR
Panggil Model:TM0006
Certification:CE
Minimal Order Quantity:1 Set
Details Packaging:Cilik kayu
Wektu Pesenan:Udakara 45 dina
Syarat-syarat pembayaran:Kanthi T / T, setoran 30%, saldo sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:1000sets saben sasi


Enquiry Saiki →
  • Description
  • paramèter
  • aplikasi
  • Inquiry

Mesin pemotong tinplate kanthi akurasi nglereni dhuwur lan efisiensi sing apik. Gampang lan trep kanggo nyetel pisau.

Pisau slitter nggunakake bahan baja paduan tinggi: Cr12MoV. Lan mesin kita nganggo mesin grinding kanggo mecah piso.

Parameter
Cara manganPanganan manual
Ukuran tabel dipakani720 x 1300 (mm)
Nomer piso bunder matiGrup 8
Bahan pisau bunder matiCr12MoV
Kekandelan tinplate maksOra luwih saka 0.4mm
Jembar tinplate maks1050 - 1300 (mm)
Jembar tinplate minimal55mm
ukuran machine1500 x 1600 x 1105 (mm)  
Power1.1KW
bobot reged1100kgs


Application

    Mesin slitting iki biasane digunakake kanggo nglereni tinplate kanggo nggawe bentuk kaleng kanggo sampeyan.

Contact Kita