Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Kothak Kaleng

  • Q

    Bahan apa sing sampeyan gunakake kanggo ngasilake timah logam?

    Kita nggunakake tinplat berkualitas tinggi kanggo nggawe spesifikasi kekandelan sing dijaluk.

  • Q

    Apa sampeyan aman kanggo paket panganan?

    Kita nggunakake lapisan lacquer kelas panganan ing tinplates, aman kanggo nyimpen panganan.

  • Q

    Apa bisa ngunjungi pabrik sampeyan kanggo mriksa status produksi?

    Mesthi, sampeyan ditrima kanthi tenanan kanggo ngunjungi kita lan bakal njupuk sampeyan yen ngandhani penerbangan hotel lan udhara No.

  • Q

    Apa sing nggawe sampeyan beda karo wong liya?

    24/7 online, panjaluk sampeyan bakal langsung ditanggepi.
    Gampang digarap karo kita.
    Latar mburi pabrikan profesional 15 taun, bisa dipercaya.
    Wektu pangiriman cepet

  • Q

    Kepiye babagan wektu pengiriman?

    Biasane produk standar bakal dikirim sajrone 30 dina.
    Wektu pangiriman produk khusus miturut wektu nyiyapake perkakas.

  • Q

    Apa istilah pembayaran?

    Kita duwe pembayaran fleksibel kayata T / T, LC dll. Kita uga bisa nampa Jaminan Dagang Alibaba kanggo nglindhungi dhuwit para pelanggan kanthi luwih apik.

  • Q

    Kepiye aku ngerti status pesenanku?

    Kita bakal terus ngandhani status proyek sampeyan kanthi tepat wektu liwat email.