Kabeh Kategori
EN

Omah>FAQ>Timah Bisa Nggawe

Timah Bisa Nggawe

Kothak Kaleng
Timah Bisa Nggawe
  • Q

    Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita duwe pabrik dhewe.

  • Q

    What is the guarantee for the machines we buy?

    1 year after the machines arrive in customer's factory.

  • Q

    Can we visit your factory to check the machines?

    Mesthi, sampeyan ditrima kanthi tenanan kanggo ngunjungi kita lan bakal njupuk sampeyan yen ngandhani penerbangan hotel lan udhara No.

  • Q

    Apa sing nggawe sampeyan beda karo wong liya?

    24/7 online, panjaluk sampeyan bakal langsung ditanggepi.
    Gampang digarap karo kita.
    Latar mburi pabrikan profesional 15 taun, bisa dipercaya.
    Fast delivery time.

  • Q

    Kepiye babagan wektu pengiriman?

    Biasane produk standar bakal dikirim sajrone 30 dina.
    Wektu pangiriman produk khusus miturut wektu nyiyapake perkakas.

  • Q

    Apa istilah pembayaran?

    Kita duwe pembayaran fleksibel kayata T / T, LC dll. Kita uga bisa nampa Jaminan Dagang Alibaba kanggo nglindhungi dhuwit para pelanggan kanthi luwih apik.

  • Q

    Kepiye aku ngerti status pesenanku?

    We will keep informed your project status on tine, and will send you video of machines trial if finish.