сите категории
EN

Дома>Бахреин>Бахреин

СОНЧЕСТВО е основана во 2013 година, ние сме професионален снабдувач и специјализирани за производство на производи за поправка на гуми за гаража и самодоверба. Нашиот тим го зема Духот на храброста да се спротивстави на иновациите и да се надмине себеси, придржувајќи се на Вредноста на подобрувањето во учењето и растат накратко.

СОНЧЕСТВО придава големо значење на одгледување на внатрешни таленти и партнерски механизам. SUNSOUL се заснова на деловната филозофија на квалитетот прво и на врвната услуга, по континуирана иновација и развој, нашиот тим се прошири од вентил за гуми, тежина на тркала и лепенка за поправка на гуми, развиен разни креативни комплети за поправка на гуми, завртки за навртки за автомобилски тркала, растојание и адаптер за тркала и алати и машини за автоматска поправка. Ние не само што самостојно го промовираме брендот SUNSOUL, туку обезбедуваме и прилагодени производи за корисниците на ОДМ.

2 测试

СОНЧЕСТВО создава профитабилен раст преку избалансирано деловно портфолио за да се обезбеди одржлив успех. Ние ги извршуваме совршенството и совршеноста. Извонредните вработени се темелот на успехот на компанијата. Нашата култура се карактеризира со еластичност, транспарентност и взаемно почитување. Ние ги охрабруваме вработените да имаат сопственост и да растат заедно со компанијата.

СОНЧЕСТВО е многу благодарен за соработката на сите наши партнери. Му благодариме на тимот за придонесот и ја сфативме нашата вредност на оваа платформа. Нека нашето искуство ви служи. Дозволете ни да работиме заедно за да ги реализираме нашите соништа.


Ние правиме и снабдуваме различни видови машини за обработка на метали
метал измислица

Со нашата напредна технологија и професионален тим, растеме брзо. Со нашата напредна технологија и професионален тим, растеме брзо.

сертификати