сите категории
EN

Дома>Вести

Како да започнете деловни активности за правење лименки?

Време:-2021 01 04- Посети: 44

Во денешно време, повеќето луѓе претпочитаат да купуваат производи што се спакувани во одржливи материјали. Побарувачката на производи за пакување од метал, како што е пакувањето од лим, стабилно се зголемува, бидејќи е еколошка за луѓето. Значи, тоа е деловна активност ако сакате да започнете да произведувате кутии од лимени конзерви во вашиот локал. Во овој пост ќе разговараме за тоа што треба да подготвите во врска со бизнисот со метални лимени кутии.

图片 1

пред да започнете, треба да одредите каков вид калај би сакале да направите? 1 парче конзерва, 2 парчиња конзерва или 3 парчиња конзерва?
Калај од 1 парче: калај со екструдиран удар може да ја прифати чашата на вентилот, нема потреба од заварување, често се користи за пакување на стери и бои.

图片 2

Калај од конзерва од 2 парчиња: главно се користи како пакување пијалоци, калај за храна со различна форма и контејнери за пакување на калај за домаќинства, како кутија за моливи во форма на правоаголник и тркалезна лимена кутија за восок за автомобили, и др.

图片 3-1

3 парчиња калај: главно користен тркалезен бисквит, пакет чај и храна, хемиско пакување и др.

图片 3-2

Кога знаете каков вид калај можете да направите, исто така треба да одлучите какви машини за обработка сакате да инвестирате. Постојат машини за рачно правење и целосни автоматски машини достапни на пазарот.
Може да проверите следниве машини за правење калај од нас:
Рачен отсекувач на лимови
Автоматски отсекувач на лимови
Машина за формирање калај од две парчиња
Автоматска машина за формирање на двајца
Рачна машина за формирање на калај од калај
Автоматска машина за формирање на калај од калај
Рачна машина за запечатување
Автоматска машина за запечатување
Еве 2 парчиња калај може генерално да прави процес
Лизгање лимени плочи како вашата барана големина
Сакате дизајни за печатење и обложување
Изработка на лимени алати
Удирање и печат
Проверка на квалитетот
Пакување.
Се надевам дека овој напис ќе ви помогне за овој бизнис, ако имате повеќе прашања во врска со машината за калај, ве молиме оставете порака подолу, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа.