Të gjitha kategoritë
EN

home>Bahrain>Bahrain

SUNSULL është themeluar në vitin 2013, ne jemi një furnizues profesionist dhe i specializuar në prodhimin e produkteve të Riparimit të Gomave për Garazhe dhe shërbimin DIY. Ekipi ynë merr Shpirtin e Guximit për të Sfiduar, Inovacion dhe Transcend veten, duke iu përmbajtur Vleres së Përmirësimit në të mësuar dhe rritjes në mënyrë të përmbledhur.

SUNSULL i kushton një rëndësi të madhe kultivimit të talenteve të brendshme dhe mekanizmit të partnerit. SunSOUL bazohet në filozofinë e biznesit të cilësisë së parë dhe të lartë të shërbimit, pas inovacionit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, ekipi ynë është zgjeruar nga Tire Valve, Wheel Pesha dhe Tire Repair Patch, zhvilluar të ndryshme Kits krijuese të Riparimit të Gomave, Rrufe në qiell të automjeteve të rrotave, Ndarës dhe përshtatës i rrotave dhe Vegla dhe Makineri për Riparimin Automatik. Ne jo vetëm që promovojmë në mënyrë të pavarur markën SUNSOUL, por gjithashtu sigurojmë produkte të personalizuara për klientët ODM.

2

SUNSULL krijon rritje fitimprurëse përmes një portofoli të ekuilibruar të biznesit për të siguruar sukses të qëndrueshëm. Ne ndjekim përsosmërinë dhe përsosmërinë. Punonjësit e shquar janë themeli i suksesit të kompanisë. Kultura jonë karakterizohet nga qëndrueshmëri, transparencë dhe respekt reciprok. Ne inkurajojmë punonjësit të kenë pronësi dhe të rriten së bashku me kompaninë.

SUNSULL është shumë mirënjohës për bashkëpunimin e të gjithë partnerëve tanë. Ne e falënderojmë ekipin për kontributin e tyre dhe e kemi kuptuar vlerën tonë në këtë platformë. Lëreni përvojën tonë t'ju shërbejë. Le të punojmë së bashku për të realizuar ëndrrat tona.


Ne bëjmë dhe furnizojmë lloje të ndryshme të makinave të përpunimit të metaleve
fabrikimi i metaleve

Me teknologjinë tonë të përparuar dhe ekipin profesional, ne po rritemi shpejt. Me teknologjinë tonë të përparuar dhe ekipin profesional, ne po rritemi shpejt.

certifikatat