Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth nesh>Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

G STAR është një prodhues ekspertësh dhe furnitori of metal krijues kallaj ambalazh zgjidhje of kallaj mund makina automatike për prodhim që nga viti 2010.

Sa i përket prodhimit të kutive prej kallaji fabrikë, ne jemi në gjendje të furnizojmë kontejnerë prej kallaji që mund të përdoren në paketimin e ushqimit, paketën e dhuratave të festivalit, produktet kozmetike pako, shtëpiake produkte dhe më shumë.

Të gjitha bojërat për shtypjen e materialeve për kuti / teneqe kallaji, duke përfshirë prodhimin, paketimin dhe magazinimin, plotësojnë kërkesat e sigurisë ushqimore. 

Aktualisht, ne kryejmë dhe eksportojmë rastet e kallajit si më poshtë:

Kallaji i paketimit të ushqimit:Karamele kallaj kuti, çokollatë kallaj kuti, nenexhik rastet e kallajit, biskotë kallaj kuti, biskota kallaj kuti, tortë hëne kallaj kuti, arrë kallaj kuti, çaj kallaj kuti, kallaji i verës, kafe kallaj kuti, erëza kallaji, etj

Kallaji i paketës së dhuratave të festivalit: Teneqe Krishtlindjesh, Pashkëve kallaj vezë, kova të Pashkëve, teneqe të Shën Valentinit në formë zemre, Dita e Nënës kallaj paketimin e dhuratave dhe kështu me radhë.

Kallaj paketimi kozmetik: kujdes i ndryshëm për lëkurën kallaj pako, parfume kallaj, vajra esenciale kallaj, maska ​​për fytyrën kallaj, kallaji i makijazheve pastrues kallaji, etj.

 

Kallaji i shtëpisë mund të paketojë: bankë kursimi të parave prej kallaji, kuti prej kallaji qiri, lapsa me lapsa, luaj lojëra enë prej kallaji, lodra për fëmijë, ruajtje kallaji, këpucë kuti prej llamarine dhe kështu me radhë.

 

Me more se 100 komplete të ndryshme të avancuara për prodhimin e kutive prej kallaji, rreth 10 linja prodhimi automatik, bëni të gjitha kutitë metalike cilësi e qëndrueshme dhe shpërndarje e garantuar.

 Më shumë se 1,000 grupe të kuti prej kallaji dhe kallëpe kallaji për të përmbushur nevojat e prodhimit të klientëve për paketimin e kuti prej kallaji.

 

Për fabrikën tonë të makinave për kallaj metalike, ne bëjmë dhe furnizojmë makina trupi gjysmë automatike prej kallaji metali me cilësi të lartë, makina për prodhimin e trupit të kallajit metalik plotësisht automatik, makine manuale për mbylljen e kallajit, makinë mbyllëse automatike për kallaji, 2 copë makina për kallaji dhe makina të tjera të lidhura me të kallaji kallaji dhe vegla kallaji dhe vdesin.

Misioni makina vrapo shume i qëndrueshëm në bimët tona më të hershme gati 10 VJET. Krahasoni me konkurrentët tanë, ne dimë të bëjmë makina të mira dhe efikase të kanaçes, pasi makineritë tona të fabrikës së kutive prej kallaji janë bërë nga vetja. inxhinierët tanë kanë mbi 15 vjet përvojë eksperte makinerie prej kallaji, ne jemi mjaft konfigjurmë për t'ju ndihmuar të vendosni kanaçe prej kallaji prodhim linjë.

 

Ylli G is gjithmonë me të shkurtër të shërbimit dhe kënaqshme klientët, dhe ne shpresojmë që të jemi klientët tanë të gjithë partnerë besnikë.