sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naha wadah tin disayogikeun ku G STAR aman sareng henteu toksik?

Waktos: 2021-01-04 hits: 35

Wadah tin urang didamel ku tinplate kualitas luhur, anu ogé katelah beusi dilapisi timah, mangrupikeun nami umum pikeun lambar waja elektro-tinned, anu ngarujuk kana lembaran waja karbon rendah-digulung atanapi strip baja dilapis ku timah murni komersial dina dua sisina. Timah biasana ngagaduhan peran pikeun nyegah korosi sareng karat. Éta ngagabungkeun kakuatan sareng formabilitas waja sareng résistansi korosi, kamampuan solder sareng penampilan éndah timah dina hiji bahan. Éta ngagaduhan ciri résistansi korosi, non-karacunan, kakuatan tinggi sareng duktilit anu saé.

图片 1

Hiji kotak timah, henteu ageung kumaha, éta sadayana dilakukeun ku sababaraha prosés stamping, sahenteuna dalapan atanapi salapan prosés diperyogikeun, sareng sababaraha kasus timah bahkan peryogi dua puluh atanapi tilu puluh prosés.

图片 2

Sateuacan urang mimitian ngadamel kasus kaléng, urang kedah ngalapis sareng nyetak desain indah dina tinplates, anu ngajantenkeun kotak timah henteu ngan ukur ngagaduhan peran dina pelestarian tuangeun, tapi ogé tampilan hiasan.

Sadaya tinta anu urang palapis dina tinplate parantos lulus uji US US sareng tés SGS. Aranjeunna tiasa langsung kontak sareng dahareun tanpa henteu toksik.

图片 3

Saatos kotak tin ngawangun dibentuk, urang bakal ngepak sadaya kotak timah di bengkel bungkus bébas debu urang.

图片 4

Upami anjeun gaduh langkung seueur patarosan ngeunaan kotak kaléng tin, punten titipkeun pesen di handap, kami bakal ngaréspon anjeun dina 24 jam.