sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Kumaha ngamimitian usaha timah tiasa ngadamel?

Waktos: 2021-01-04 hits: 44

Ayeuna, seueur jalma resep balanja produk anu dikemas ku bahan anu berkelanjutan. Permintaan produk bungkusan logam sapertos bungkus tinplate ningkat sacara mantep, kumargi ramah lingkungan pikeun jalma. Janten bisnis untung upami anjeun badé ngamimitian ngadamel kotak kaléng kaléng di tempat anjeun. Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun perkawis naon anu anjeun kedah siapkeun perkawis bisnis kotak tin logam.

图片 1

sateuacan anjeun ngamimitian, anjeun kedah nangtoskeun naon jinis timah anu anjeun badé damel? 1 sapotong kaléng, 2 lembar kaléng atanapi 3 potongan kaléng?
1 buah kaléng kaléng: timah-diekstrusi timah tiasa beuheung kana nampi klep klep, henteu kedah ngelas, sering dianggo kanggo paking spay sareng cét.

图片 2

2 buah kaléng kaléng: utamina dianggo salaku paking inuman, sababaraha bentuk kaléng kaléng dahareun sareng wadah kemasan timah rumah tangga, sapertos kotak pensil bentuk sagi opat, sareng kotak timah lilin mobil bunder, jst.

3-1

3 buah kaléng kaléng: biasana dipaké biskuit bunder, bungkus téh sareng tuangeun, bungkus kimia, jsté.

3-2

Nalika anjeun terang naon jinis timah anu tiasa anjeun buat, anjeun ogé kedah mutuskeun naon jinis mesin pamrosésan anu anjeun badé nanem modal. Aya mesin pembuatan manual sareng mesin otomatis pinuh anu sayogi di pasar.
Anjeun tiasa mariksa handap tin anu tiasa ngadamel mesin ti kami:
Manual Tinplate Slitter
Otomatis Panplate Slitter
Dua buah Timah Tiasa Ngabentuk Mesin
Otomatis Dua Tiasa Ngabentuk Mesin
Manual Timah Tiasa Awak Ngabentuk Mesin
Otomatis Timah Tiasa Awak Ngabentuk Mesin
Mesin Sealing Manual
Mesin Pencét otomatis
Ieu 2 lembar timah tiasa prosés pembuatan umum
Shearing tinplate sakumaha ukuran anu anjeun pikahoyong
Desain percetakan sareng palapis anu anjeun pikahoyong
Ngadamel perkakas timah
Punching na stamping
Kualitas mariksa
Paket.
Mudah-mudahan tulisan ieu ngabantosan anjeun pikeun bisnis ieu, upami anjeun gaduh seueur patarosan ngeunaan mesin kaléng timah, punten titipkeun pesen di handap, kami bakal némbalan anjeun dina 24 jam.